33η τελετή απονομής των Ετησίων Δημοσιογραφικών Βραβείων

Η 33η απονομή των δημοσιογραφικών βραβείων του Ιδρύματος Προαγωγής Δημοσιογραφίας «Αθανασίου Βασ. Μπότση» πραγματοποιήθηκε την  Πέμπτη 26 Ιανουαρίου 2017, υπό την παρουσία του Προέδρου της Δημοκρατίας Κυρίου Προκόπιου Παυλοπούλου, εκπροσώπων  της πολιτικής, θρησκευτικής, στρατιωτικής ηγεσίας, εκπροσώπων φορέων  και πλήθος δημοσιογράφων και καλεσμένων στο Μέγαρο της Παλαιάς Βουλής.

Το ΔΣ του Ιδρύματος, με ομόφωνη απόφασή του απένειμε […]

33η Απονομή Δημοσιογραφικών Βραβείων & Τιμητικών Διακρίσεων

 

Η τελετή της 33ης Απονομής Βραβείων & Τιμητικών Διακρίσεων του Ιδρύματος Προαγωγής Δημοσιογραφίας Αθανασίου Βασ. Μπότση σε δημοσιογράφους που διακρίθηκαν για το έργο και το ήθος τους θα πραγματοποιηθεί υπό την παρουσία του Προέδρου της Δημοκρατίας Κυρίου Προκόπιου Παυλόπουλου, την Πέμπτη 26 Ιανουαρίου 2017 και ώρα 19:00 στο Μέγαρο της Παλαιάς Βουλής.

Προκήρυξη Απονομής Δημοσιογραφικών Βραβείων και Τιμητικών Διακρίσεων  2016

 Για 33η χρονιά το Ίδρυμα Προαγωγής Δημοσιογραφίας Αθανασίου Βασ. Μπότση θα απονείμει τον προσεχή Ιανουάριο 2017 τα καθιερωμένα Δημοσιογραφικά Βραβεία και Τιμητικές Διακρίσεις σε δημοσιογράφους που έχουν να παρουσιάσουν σημαντικές επιτυχίες, σε οποιονδήποτε τομέα, σε εφημερίδα, ραδιόφωνο, τηλεόραση, διαδίκτυο, φωτορεπορτάζ και οι οποίοι διακρίθηκαν για το σεβασμό τους στους κανόνες της δημοσιογραφικής δεοντολογίας.

Τα Βραβεία θα απονεμηθούν για δημοσιογραφικές […]

Λαμπρή Απονομή Master Δημοσιογραφίας

1

Το Ίδρυμα για την Προαγωγή της Δημοσιογραφίας Αθανασίου Βασ. Μπότση, είχε την χαρά να φιλοξενήσει στα γραφεία του την απονομή των τίτλων σπουδών στους νέους κατόχους του Μεταπτυχιακού Τίτλου Master of Arts, in Quality Journalism & New Technologies από το δημόσιο Αυστριακό Πανεπιστήμιο DUK (Donau Universitat Krems) για το […]

Εκδήλωση Πτυχίων & Δεξίωση – 2016

Το Ίδρυμα για την Προαγωγή της Δημοσιογραφίας Α.Β. Μπότση, υποδέχεται τους Νέους Κατόχους Μεταπτυχιακού Τίτλου Master of Arts, in Quality Journalism & New Technologies, στην Τελετή-Δεξίωση Πτυχίων 2016 την Παρασκευή 10 Ιουνίου.

Η γιορτινή αυτή εκδήλωση είναι ανοιχτή στην Ακαδημαϊκή Κοινότητα του Ευρωπαϊκού Ινστιτούτου Επικοινωνίας και επίλεκτους καλεσμένους […]

32η τελετή απονομής των Ετησίων Δημοσιογραφικών Βραβείων

Η 32η απονομή των δημοσιογραφικών βραβείων του Ιδρύματος Προαγωγής Δημοσιογραφίας «Αθανασίου Βασ. Μπότση» πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 27 Ιανουαρίου 2016, παρουσία του Προέδρου της Δημοκρατίας, Προκόπιου Παυλόπουλου, στο Μέγαρο της Παλαιάς Βουλής.

ΒΡΑΒΕΙΑ ΙΔΡΥΜΑΤΟΣ                                                 […]

2016-17 Προκήρυξη Υποτροφιών για Μεταπτυχιακές Σπουδές στη Δημοσιογραφία

Το ΄Ιδρυμα Προαγωγής Δημοσιογραφίας Αθαν. Β. Μπότση προκηρύσσει 3 υποτροφίες για σπουδές στο διετές Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα «Ποιοτική Δημοσιογραφία και Νέες Τεχνολογίες» (eci.edu.gr) που υλοποιείται από το κρατικό Αυστριακό Πανεπιστήμιο DUK σε συνεργασία με το Ερευνητικό Κέντρο «Αθηνά» και το ΄Ιδρυμα Προαγωγής Δημοσιογραφίας Αθαν. Β. Μπότση δια του φορέως «European Communication Institute» (www.eci.edu.gr)

Το Μεταπτυχιακό αυτό Πρόγραμμα […]

30η Απονομή Δημοσιογραφικών βραβείων 2013

Κατά την διάρκεια λαμπρής τελετής στο Μέγαρο της Παλαιάς Βουλής, απονεμήθηκαν σήμερα τα 30Α Δημοσιογραφικά Βραβεία του Ιδρύματος Προαγωγής Δημοσιογραφίας Αθαν. Β. Μπότση.

Την εκδήλωση τίμησαν η Α.Ε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κύριος Κάρολος Παπούλιας, ο Πρόεδρος της Βουλής των Ελλήνων κ. Ευάγγελος Μεϊμαράκης, ο Α΄ Αντιπρόεδρος της Βουλής κ. Ιωάννης Τραγάκης, ο Υφυπουργός παρά τω […]

Προκήρυξη Υποτροφίας για σπουδές στη δημοσιογραφία

Υποτροφίας για σπουδές στη δημοσιογραφία

Το ΄Ιδρυμα Προαγωγής Δημοσιογραφίας Αθαν. Β. Μπότση προκηρύσσει 1 υποτροφία για σπουδές στο διετές Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα «Ποιοτική Δημοσιογραφία και Ψηφιακές Τεχνολογίες» που υλοποιείται από το κρατικό Αυστριακό Πανεπιστήμιο DUK σε συνεργασία με το Ερευνητικό Κέντρο «Αθηνά» και το ΄Ιδρυμα Προαγωγής Δημοσιογραφίας Αθαν. Β. Μπότση.

Το Μεταπτυχιακό αυτό Πρόγραμμα απευθύνεται σε […]