Μεταπτυχιακές Σπουδές 2018-01-02T12:41:51+00:00

ΜΕΤΑΠΤΥΧΙΑΚΕΣ ΣΠΟΥΔΕΣ

—-NEO—

Yποτροφίες Δημοσιογραφικών Μεταπτυχιακών Σπουδών 2016-17   Περισσότερα..

 

To Ιδρυμα εκ του Σκοπού του προσφέρει Δημοσιογραφική Παιδεία σε Πανεπιστημιακό (τριτοβάθμιο) επίπεδο. Ήδη, από το 2005, συμμετείχε στην ομάδα μελέτης αποτέλεσμα της οποίας ήταν η Συνέργεια QJNT, που μετεξελίχθη στο Ευρωπαϊκό Ινστιτούτο Επικοινωνίας.

Το Ινστιτούτο έχει πολυσχιδή δραστηριότητα, και συναποτελείται πέραν του Ιδρύματος Α.Β. Μπότση από το Αυστριακό Δημόσιο Πανεπιστήμιο DUK, το Ερευνητικό Κέντρο Αθηνά της Γενικής Γραμματείας Έρευνας Τεχνολογίας του Υπουργείου Παιδείας Έρευνας και Θρησκευμάτων, το Ερευνητικό Ινστιτούτο Επικοινωνίας και Τεχνολογίας ΜΜΕ του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου, και εσχάτως με αντικείμενο την υλοποίηση διεθνών Προγραμμάτων σπουδών, την Ένωση Ευρωπαίων Εκδοτών Διαδικτύου που εκπροσωπεί τους έγκυρους Ευρωπαϊκούς Ενημερωτικούς ομίλους Le Monde, El Pais, Corriere della Sera, Der Spiegel, International New York Times, κ.α..

Το Ινστιτούτο μεταξύ άλλων προσφέρει τριτοβάθμιες σπουδές και Μεταπτυχιακούς τίτλους στην Αθήνα και στην Βιέννη www.eci.edu.gr

Λαμπρή Απονομή Master Δημοσιογραφίας

1

Το Ίδρυμα για την Προαγωγή της Δημοσιογραφίας Αθανασίου Βασ. Μπότση, είχε την χαρά να υποδεχθεί στα γραφεία του και να πραγματοποιηθεί η απονομή των τίτλων σπουδών στους νέους κάτοχους Μεταπτυχιακού Τίτλου Master of Arts, in Quality Journalism & New Technologies από το δημόσιο Αυστριακό Πανεπιστήμιο DUK (Donau Universitat Krems) για το ακαδημαϊκό έτος 2015- 2016.

Η Τελετή απονομής των πτυχίων πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 10 Ιουνίου 2016 με την παρουσία καθηγητών, μελών της ακαδημαϊκής κοινότητας του Ευρωπαϊκού Ινστιτούτου Επικοινωνίας και επίλεκτων καλεσμένων από τον χώρο της Επικοινωνίας – Δημοσιογραφίας.

Χαιρετισμό στους νέους διακεκριμένους Μεταπτυχιακούς επιστήμονες της Δημοσιογραφίας και της Επικοινωνίας απεύθυναν εκ μέρους του Ιδρύματος Προαγωγής Δημοσιογραφίας Αθανασίου Βασ. Μπότση ο, Σύμβουλος-Γραμματέας-Ταμίας του Δ.Σ κ.κ. Δημήτρης Παναγιωτόπουλος, ενώ χαιρετισμό απηύθυνε η Γεν. Γραμματέας του Συμβουλίου Αποδήμου Ελληνισμού δρ. Ολγα Σαραντοπούλου.

2Οι νέοι κάτοχοι του Μεταπτυχιακού Τίτλου Master of Arts, in Quality Journalism & New Technologies του είναι οι κυρίες και κύριοι Βασίλης Βασιλόπουλος, Κατερίνα Ηλιάκη, Σοφία Μαυραντζά, Μαρίνα Μεϊντάνη, Μαρία-Χριστίνα Μπακλαβά, Γιώργος Μπεκατώρος, Μαρίνα Πρωτονοταρίου, Μάη Σαμούρκα, Μαρία Ελένη Τσίνου, Σόνια Χαϊμαντά, Δήμητρα Χαλάλ, Στέλλα Αντωνακοπούλου, Αλέξανδρος Μάρκου και Μαρία Νικολάου. Ο ανωτέρω τίτλος είναι πλήρως αναγνωρισμένος στην Ελλάδα από τον Δ.Ο.Α.Τ.Α.Π.:

Μετά την απονομή των πτυχίων ακολούθησε δεξίωση στις εγκαταστάσεις του Ιδρύματος.

Εκδήλωση Πτυχίων & Δεξίωση – 2016

ECI - Δεξίωση Πτυχίων

Το Ίδρυμα για την Προαγωγή της Δημοσιογραφίας Α.Β. Μπότση, έχει την χαρά να υποδέχεται τους Νέους Κάτοχους Μεταπτυχιακού Τίτλου Master of Arts, in Quality Journalism & New Technologies, στην Τελετή-Δεξίωση Πτυχίων 2016.

Η γιορτινή αυτή εκδήλωση είναι ανοιχτή στην Ακαδημαϊκή Κοινότητα του Ευρωπαϊκού Ινστιτούτου Επικοινωνίας και επίλεκτους καλεσμένους από τον χώρο της Επικοινωνίας – Δημοσιογραφίας.

Τους διακεκριμένους νέους Πτυχιούχους θα χαιρετίσουν οι κ.κ. Βασίλης Μπίτσης (Δημοσιογράφος – διευθυντής Euronews) και Ευάγγελος Παπαλιός (Εκδότης, Πρόεδρος Direction)

ΥΠΟΤΡΟΦΙΕΣ

2009 – 2010
ΛΗΜΝΙΑΤΗ ΛΑΪΔΑ
ΜΙΧΑ ΕΛΕΝΗ
ΤΙΤΟΠΟΥΛΟΥ ΕΛΕΝΗ
ΦΕΝΤΟΥΡΗ ΙΩΑΝΝΑ

2008-2009
ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΕΛΙΣΑΒΕΤ
ΜΑΚΡΙΔΗΣ ΛΕΨΝΙΔΑΣ
ΜΕΛΙΔΗΣ ΒΑΣΙΛΗΣ
ΜΑΝΑΤΟΥ ΜΑΡΙΑ
ΩΡΑΙΟΠΟΥΛΟΥ ΚΑΤΕΡΙΝΑ

2007-2008
ΖΙΩΓΟΥ ΣΟΦΙΑ
ΓΑΪΤΑΝΗΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ
ΜΑΓΓΛΑΡΗΣ ΑΡΓΥΡΗΣ

2006-2007
ΑΝΤΩΝΙΑΔΗΣ ΗΛΙΑΣ
ΠΑΤΖΙΟΓΛΟΥ ΕΛΙΣΣΑΒΕΤ
ΣΑΝΟΥΔΟΥ ΧΡΙΣΤΙΝΑ

2005-2006
ΚΙΟΥΜΗ ΕΛΕΝΗ
ΜΕΛΙΔΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ

2004-2005
ΣΑΜΑΡΤΖΗ ΣΤΕΛΛΑ-ΕΛΕΝΗ
ΣΑΛΙΧΟΥ ΑΓΓΕΛΙΚΗ

2003-2004
ΠΑΠΑΪΩΑΝΝΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
ΧΑΛΑΡΗ ΑΘΑΝΑΣΙΑ

2002-2003
ΚΩΣΤΑΡΕΛΛΑ ΙΩΑΝΝΑ
ΡΟΥΣΣΟΣ ΕΜΜΑΝΟΥΛΗ