Λαμπρή Απονομή Master Δημοσιογραφίας

1

Το Ίδρυμα για την Προαγωγή της Δημοσιογραφίας Αθανασίου Βασ. Μπότση, είχε την χαρά να φιλοξενήσει στα γραφεία του την απονομή των τίτλων σπουδών στους νέους κατόχους του Μεταπτυχιακού Τίτλου Master of Arts, in Quality Journalism & New Technologies από το δημόσιο Αυστριακό Πανεπιστήμιο DUK (Donau Universitat Krems) για το ακαδημαϊκό έτος 2015- 2016.

Η Τελετή απονομής των πτυχίων πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 10 Ιουνίου 2016 με την παρουσία καθηγητών, μελών της ακαδημαϊκής κοινότητας του Ευρωπαϊκού Ινστιτούτου Επικοινωνίας και επίλεκτων καλεσμένων από τον χώρο της Επικοινωνίας – Δημοσιογραφίας.

Χαιρετισμό στους νέους διακεκριμένους Μεταπτυχιακούς επιστήμονες της Δημοσιογραφίας και της Επικοινωνίας απηύθυναν εκ μέρους του Ιδρύματος Προαγωγής Δημοσιογραφίας Αθανασίου Βασ. Μπότση, ο Σύμβουλος-Γραμματέας-Ταμίας του Δ.Σ. κ. Δημήτρης Παναγιωτόπουλος και η  Γεν. Γραμματέας του Συμβουλίου Αποδήμου Ελληνισμού δρ. Ολγα Σαραντοπούλου.

Οι νέοι κάτοχοι του Μεταπτυχιακού Τίτλου Master of Arts, in Quality Journalism & New Technologies είναι οι κυρίες και κύριοι Βασίλης Βασιλόπουλος, Κατερίνα Ηλιάκη, Σοφία Μαυραντζά, Μαρίνα Μεϊντάνη, Μαρία-Χριστίνα Μπακλαβά, Γιώργος Μπεκατώρος, Μαρίνα Πρωτονοταρίου, Μάη Σαμούρκα, Μαρία Ελένη Τσίνου, Σόνια Χαϊμαντά, Δήμητρα Χαλάλ, Στέλλα Αντωνακοπούλου, Αλέξανδρος Μάρκου και Μαρία Νικολάου. Ο ανωτέρω τίτλος είναι πλήρως αναγνωρισμένος στην Ελλάδα από τον Δ.Ο.Α.Τ.Α.Π.

Μετά την απονομή των πτυχίων ακολούθησε δεξίωση στις εγκαταστάσεις του Ιδρύματος.

2018-01-02T12:42:24+00:00